Vilten tassen

Vilten draagtassen online bestellen

Op zoek naar de nieuwe rage onder de draagtassen ? Dan zijn vilten draagtassen iets voor u! De vilten draagtassen zijn sterk, stoer en duurzaam. De vilten draagtassen kunnen al vanaf 300 stuks bedrukt worden met uw eigen logo. Ook andere kleuren of formaten zijn mogelijk. Wij kunnen de vilt draagtassen zelfs custom-made voor u maken. Bel 06-41169520

Vilten tas bedrukken

Vilten tas bedrukken: deze tassen geven een een exclusief aanzicht in het straatbeeld. Uw merk mag gezien wordenop deze fraaie tassen, creëer een luxueuze en sterke uitstraling. Vilt gaat langer mee. Doordat vilt een combinatie van wol en natuurlijke haren is bevat de stof natuurlijke oliën die het textiel goed beschermen tegen vuil. Ook is het waterafstotend. Tegenwoordig wordt de wol uit het vilt veelal vervangen door andere vezels, omdat andere vezels steviger en goedkoper te produceren zijn. Doordat het materiaal zeer sterk is zijn bedrukte vilten tassen erg goed te gebruiken als boodschappentas.

Vilten tassen bedrukken goedkoop

Vilten tassen erg trendy en hebben een uitstraling die veel mensen aanspreekt. In het straatbeeld zijn ze nog zeer exclusief.Onze vilten zijn leverbaar in diverse mooie kleuren. De vilten tassen bedrukken we snel en goedkoop. Wij zoeken graag een model dat het beste bij u past, laat de tas bedrukken en laat uw klanten en relaties reclame maken met uw boodschap. Vilten tassen worden vaak hergebruikt, omdat het stevig materiaal is dat lang meegaat. Er is voor iedere doelgroep is een fraaie vilten tas te vinden.

 

Vilten tassen groothandel met meer dan 30 jaar ervaring

Draagtassenopmaat.nl is een groothandel in papieren draagtassen met meer dan 30 jaar ervaring. De afspraken die we als groothandel met diverse producenten in binnen- en buitenland  hebben gemaakt, resulteren in de inmiddels vele tevreden klanten die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Dit maakt onze diensten hoogwaardig en betrouwbaar. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat Draagtassenopmaat.nl voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en bespaar direct op de kosten van uw bestelling. Een opdracht plaatsen bij Draagtassenopmaat.nl is eenvoudig en snel. U maakt onder andere een keuze uit de beschikbare modellen vilten tassen, het aantal tassen en de mogelijkheid tot wel of geen opdruk op de tas. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw vilten tassen.