Verzendverpakkingen

Verzendverpakkingen online bestellen

U heeft een webshop en wilt uw producten op een goede manier verzenden. Wij hebben diverse verzendverpakkingen uit voorraad leverbaar. Er is een ruime keuze dozen – verzendzakken met plakstrip. Natuurlijk zijn deze ook met uw eigen logo te produceren. Zowel kleine oplage in zeefdruk of grotere oplage machinaal vervaardigd.

INFORMATIE OVER PLASTIC VERZENDTASSEN

Wilt u snel en doeltreffend verpakken en verzenden?

Deze verzendtassen zijn voorzien van een uitgestanst handvat aan de bovenzijde. Om de tas extra draagkracht te geven voorzien wij het handvat van een omslag, dit 2 laags plastic handvat zorgt voor extra draagkracht.

Aan de onderzijde bevindt zich de klepsluiting welke voorzien kan worden van een enkele of dubbele (retour) plakstrip.

De verzendtassen worden gemaakt van 2 lagen materiaal, dat houdt in dat de binnenzijde van de verzendzakken een donkere kleur heeft waardoor de producten van buitenaf niet te zien zijn.

Het materiaal is leverbaar in verschillende sterktes

PLASTIC VERZENDTASSEN BEDRUKKEN

Plastic verzendtassen laten bedrukken met uw eigen logo? Dat kan al vanaf 2.000 stuks. De verzendzakken zijn in ieder formaat te maken waardoor deze perfect om uw product passen!

De verzendtassen worden door middel van flexodruk of diepdruk bedrukt er is dus voor elke wens een mogelijkheid.

 

INFORMATIE OVER VERZENDDOZEN

Als stevig verpakken nodig is!De oplossing custom-made verzenddozen . Wij in elk gewenst formaat maken. Zo kunnen wij verzenddozen maken in brievenbusformaat (brievenbusdoos), maar ook een grotere variant is mogelijk.

Een verzenddoos op maat , kunt u  perfect laten aansluiten op het formaat van uw product. Met deze verzenddozen voorkomt u dat de producten beschadigingen  tijdens het transport. zo komen  uw producten onbeschadigd bij uw klant aan.

Kartonnen verzenddozen zijn leverbaar in diverse kwaliteiten, van 450 grs. karton tot 2 laags extra sterk golfkarton. De verzenddozen zelf worden plano aangeleverd waardoor deze weinig opslagruimte in beslag nemen.

KARTONNEN VERZENDDOZEN BEDRUKKEN

Kartonnen verzenddozen laten bedrukken met uw eigen logo? Dat kan al vanaf 500 stuks. De verzenddozen zijn in ieder formaat te maken waardoor deze perfect om uw product past!

De verzenddozen worden doormiddel van offset bedrukt er is dus geen limiet aan uw bedrukkingswensen.

Heeft u snel verzenddozen met bedrukking nodig of wilt u eens een kleine oplage verzenddozen laten bedrukken? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verzenddozen op voorraad welke wij in kleine oplages kunnen bedrukken, doorgaans binnen 10 werkdagen, maar ook een 48 uurs levering is mogelijk.

 

Verzendverpakkings groothandel met meer dan 30 jaar ervaring

Draagtassenopmaat.nl is een groothandel in verzendverpakkingen met meer dan 30 jaar ervaring. De afspraken die we als groothandel met diverse producenten in binnen- en buitenland afspraken hebben gemaakt, resulteren in de inmiddels vele tevreden klanten die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Dit maakt onze diensten hoogwaardig en betrouwbaar. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop.

Vraag vrijbllijvend een offerte aan

Benieuwd wat Draagtassenopmaat.nl voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en bespaar direct op de kosten van uw bestelling. Een opdracht plaatsen bij Draagtassenopmaat.nl is eenvoudig en snel. U maakt onder andere een keuze uit de beschikbare modellen verzendverpakkingen, het aantal  en de mogelijkheid tot wel of geen opdruk op de tas. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw verzendverpakkingen.