Plastic tassen

Plastic draagtassen online bestellen

Dit zijn de meest gebruikte draagtassen in Nederland. Al vanaf 3000 stuks te bedrukken met uw naam. Deze draagtassen zijn verkrijgbaar in vele formaten en uitvoeringen in diverse kwaliteiten en kleuren. Bedrukken is o.a.mogelijk van 1 kleur lijnwerk tot 8 kleuren (full-colour). Dit alles in hoogwaardige Flexo techniek.

Nu de gewenning van een bijdrage voor deze tassen een feit is gaan voordelen als waterbestendigheid en sterkte weer meespelen in de keuze van uw klanten.

Meer informatie over plastic tassen

Plastic draagtassen zijn er in allerlei soorten en maten met verschillende uitvoeringen en toepassingsmogelijkheden. Vanwege de lage prijs is dit materiaal altijd erg populair. Nu men gewend is aan het leveren van een bijdrage voor plastic tassen gaan de voordelen zoals waterbestendigheid en sterkte van het materiaal weer meespelen in uw aanschafbeslissing

Plastic tassen kunt u op vele manieren inzetten. Zo kunt u zelf het formaat, de kleur van het materiaal, de uitvoering, de dikte van het material zelf bepalen. Omdat plastic tassen aflopend kunnen worden bedrukt en een full colour opdruk met hoge kwaliteit mogelijk is, bepaalt u de uitstraling van deze reclamedrager.

 

 

Plastic draagtassen en hun uitvoeringen:

Plastic tassen voorzien van een uitgestanste handgrepen. Dit is de goedkoopste variant,

Plastic lustassen voorzien van 2 plastic aangesealde lussen. Deze draagtassen bieden meer draagcomfort en hebben een luxere uitstraling,

Luxe plastic tassen. Deze draagtassen hebben verschillende handgrepen en zijn voorzien van een bodem- en zijvouw,

Plastic rugzakken met draagkoord. Deze praktische draagtassen zijn erg goed geschikt is voor jeugdige gebruikers.

Plastic draagtassen bedrukken

Bent u op zoek naar bedrukte plastic draagtassen? Alle bovenstaande modellen zijn geheel te voorzien van een uw eigen bedrukkingswensen. Gemiddeld ligt de minimale oplage op ca. 5.000 stuks, maar voor sommige modellen geldt al een minimale oplage van 500 stuks!

Plastic tassen en milieu

Wat weinig mensen weten is dat het plastic 100% recyclebaar is. Omdat het plastic in veel gemeenten via de “Plastic Heroes” apart wordt ingezameld, wordt de ruwe grondstof welke nodig is om plastic te maken (zgn. “granulaat”) steeds vaker hergebruikt. Daarnaast zijn plastic tassen erg vaak te gebruiken en kunnen deze ook als afvalzak dienen.

 

Plastic tassen groothandel met meer dan 30 jaar ervaring

Draagtassenopmaat.nl is een groothandel in plastic draagtassen met meer dan 30 jaar ervaring. De afspraken die we als groothandel met diverse producenten in binnen- en buitenland  hebben gemaakt, resulteren in de inmiddels vele tevreden klanten die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Dit maakt onze diensten hoogwaardig en betrouwbaar. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat Draagtassenopmaat.nl voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en bespaar direct op de kosten van uw bestelling. Een opdracht plaatsen bij Draagtassenopmaat.nl is eenvoudig en snel. U maakt onder andere een keuze uit de beschikbare modellen plastic tassen, het aantal tassen en de mogelijkheid tot wel of geen opdruk op de tas. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw plastic tassen.