Papieren tassen

Papieren tasjes bestellen

Papieren tasjes zijn onmisbaar nu plastic tassen niet meer gratis meegegeven mogen worden. Een bijkomend voordeel is dat ze ook stuk milieuvriendelijker zijn. Het is op Draagtassenopmaat.nl mogelijk om papieren tassen van FSC-gecertificeerd of gerecycled papier te bestellen. Papieren draagtassen of zakken zijn ideaal voor het feestelijk verpakken van al uw producten. Ze zijn ook ontzettend handig voor uw klanten om uw producten te vervoeren. Onze functionele zakken en tassen kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden.

Soorten papieren draagtassen

Deze zeer opvallende draagtassen zijn te bestellen in diverse uitvoeringen en maten. U kunt kiezen uit papieren tassen met katoenen koorden, met uitgestanste handgreep, met ingeplakte papieren lus of met een ingeplakte gedraaide lus. Naast de verschillende soorten papieren draagtassen, zijn er ook veel verschillende afwerkingen mogelijk. Hierdoor kiest u altijd een tas dat helemaal voldoet aan uw wensen.

Papieren tassen met logo

Papieren tasjes met logo of opdruk zijn uitstekende promotiemiddelen en een echte eye-catcher voor uw bedrijf. Beeldt u zich eens in dat honderden consumenten met uw logo op een tas op een evenement, beurs of door een stad lopen. Wilt u papieren tassen met logo in een kleine oplage of met spoed bestellen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij leveren al vanaf 250 stuks. De papieren tassen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, waaronder wit en bruin.

Papieren tassen bedrukken

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten? Dan is het bedrukken van papieren tassen een slim idee. Onze specialisten laten u graag zien op welke manier wij uw draagtassen kunnen bedrukken. Het maken van een voorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over het bedrukken van papieren draagtassen of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag over het bedrukken van papieren draagtassen.

Goedkope papieren tasjes

Wilt u een papieren draagtas, maar wilt u hier niet te veel geld aan besteden? Dan bent u bij Draagtassenopmaat.nl aan het juiste adres. Dan is onze goedkope papieren draagtas ideaal voor u. Deze tassen worden voorzien van ingeplakte papieren lussen. Deze goedkope papieren tassen worden gemaakt van wit of bruin kraft papier. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw papieren tas een ecologische uitstraling heeft, maar ook echt ecologisch is!

Papieren tassen groothandel met meer dan 30 jaar ervaring

Draagtassenopmaat.nl is een groothandel in papieren draagtassen met meer dan 30 jaar ervaring. De afspraken die we als groothandel met diverse producenten in binnen- en buitenland  hebben gemaakt, resulteren in de inmiddels vele tevreden klanten die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Dit maakt onze diensten hoogwaardig en betrouwbaar. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat Draagtassenopmaat.nl voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en bespaar direct op de kosten van uw bestelling. Een opdracht plaatsen bij Draagtassenopmaat.nl is eenvoudig en snel. U maakt onder andere een keuze uit de beschikbare modellen papieren tassen, het aantal tassen en de mogelijkheid tot wel of geen opdruk op de tas. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw papieren tassen.