Non-woven tassen

Non Woven tassen online bestellen

Non woven tassen zijn gemaakt van een imitatie stof gemaakt uit PP. Het is een textiel dat noch geweven, noch gebreid is. Kleine vezels zijn samengebracht in de vorm van een doek of web en worden mechanisch gebonden met een lijm of thermisch gebonden. Kies voor non woven tassen en maak uw keuze uit een kleurrijke boodschappentas, een handige schoudertas of een modieuze strandtas. Te bedrukken in zeefdruk en snel leverbaar. Hieronder slecht enkele voorbeelden uit het grote assortiment Non-woven draagtassen.

 

Wilt u meer weten bel 06-41169520

Informatie over non woven tassen met draaglussen

De non woven tassen zijn van een sterke kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. De draaglussen zijn voorzien van een dubbele stitching voor extra stevigheid. De tassen zelf zijn afgewerkt met non woven biesjes voor nog meer body!

De non woven draagtassen zijn leverbaar in vele trendy kleuren. Bij hogere oplages kunt u ook kiezen voor een eigen PMS-kleur. Daarnaast is elke opdrukkleur mogelijk op de draagtas. De bedrukking kan op de voor- en achterzijde, maar ook in de zijvouwen en in de omslag.

Wilt u de tas een nog luxere uitstraling geven? Geen probleem! De tas kan ook worden voorzien van bijvoorbeeld: een omplakt bodemkarton voor extra stevigheid, een drukknoop-sluiting, eyelets, of een ritssluiting. De draagtassen zijn geheel custom-made te maken.

De tas is bedrukt en onbedrukt verkrijgbaar in 2 standaard formaten. Met een levertijd van 11 – 13 weken kunnen deze tassen custom-made worden geproduceerd en in elk gewenst formaat en uitvoering worden geleverd.

Non woven tassen groothandel met meer dan 30 jaar ervaring

Draagtassenopmaat.nl is een groothandel in non woven draagtassen met meer dan 30 jaar ervaring. De afspraken die we als groothandel met diverse producenten in binnen- en buitenland  hebben gemaakt, resulteren in de inmiddels vele tevreden klanten die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Dit maakt onze diensten hoogwaardig en betrouwbaar. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat Draagtassenopmaat.nl voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en bespaar direct op de kosten van uw bestelling. Een opdracht plaatsen bij Draagtassenopmaat.nl is eenvoudig en snel. U maakt onder andere een keuze uit de beschikbare modellen non-woven tassen, het aantal tassen en de mogelijkheid tot wel of geen opdruk op de tas. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw non-woven tassen.