Katoenen tassen

Katoenen tassen online bestellen

Katoenen tassen?Draagtassen op maat heeft ze voor u. Onbedrukt zijn ze direct uit voorraad leverbaar. De levertijd voor bedrukte katoenen tassen is 14 dagen. Een katoenen (linnen) tas wordt in zeefdruk voor u naar wens bedrukt. Deze milieu vriendelijke tassen zijn er in verschillende maten. Ook voor kleinere formaten katoenen of linnen tasjes kunnen wij u verder helpen.

Bedrukken katoenen tassen

De katoenen tassen zijn waarschijnlijk het meest gebruikte natuurlijke reclame tassen wereldwijd. U ziet ze overal in het straatbeeld. maar ook op stations en op vliegvelden zijn ze niet weg te denken. Deze katoenen tassen zijn zeer geschikt als kleine boodschappentas want katoenen tassen zijn makkelijk mee te nemen in een tas of jaszak. Bedrukken met uw logo is ons werk om zodoende voor u een mooie reclame uiting in het straatbeeld te krijgen.

Bestellen katoenen tassen

Katoenen draagtassen laten bedrukken met uw eigen logo? Dat kan al vanaf 100 stuks. Deze tassen zijn geheel naar uw wensen te bedrukken en te bestellen.

De katoenen tassen worden door middel van zeefdruk bedrukt, veelal in 1 tot 4 kleuren.Maar ook katoenen tassen  met een full colour print behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u snel tassen met bedrukking nodig voor een beurs of een ander event? Wij hebben katoenen draagtassen op voorraad welke wij in kleine oplages bedrukken, doorgaans binnen 10 werkdagen, maar ook een 48uurs levering is mogelijk.

Katoenen tassen groothandel met meer dan 30 jaar ervaring

Draagtassenopmaat.nl is een groothandel in katoenen draagtassen met meer dan 30 jaar ervaring. De afspraken die we als groothandel met diverse producenten in binnen- en buitenland  hebben gemaakt, resulteren in de inmiddels vele tevreden klanten die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Dit maakt onze diensten hoogwaardig en betrouwbaar. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat Draagtassenopmaat.nl voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en bespaar direct op de kosten van uw bestelling. Een opdracht plaatsen bij Draagtassenopmaat.nl is eenvoudig en snel. U maakt onder andere een keuze uit de beschikbare modellen katoenen tassen, het aantal tassen en de mogelijkheid tot wel of geen opdruk op de tas. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw katoenen tassen.