Canvas/Jute tassen

Canvas of Jute tassen bestellen

U wilt Canvas of Jute tassen bestellen voor uw bedrijf? Wij kunnen u hierin perfect van dienst zijn en hebben op basis van jarenlange ervaring goede contacten opgebouwd met een aantal producenten voor onder andere een Canvas of Jute tas. Sommige zijn zelfs uit voorraad leverbaar. Jute is een lange, zacht glanzende natuurlijke vezel die gesponnen kan worden in gladde sterke draden. Het wordt geproduceerd van de planten. Jute is een 100% natuurproduct en 100 % bio-logisch afbreekbaar. Jute draden kunnen in verschillende bindingen worden geweven. Jute is er in verschillende kleuren.
Nieuwsgierig geworden naar onderstaande Jute tassen of een custom-made Jute tas? Bel 06-41169520

Canvas-jute tassen

Canvas is een stevig product dat wordt gemaakt van katoenweefsel. Canvas wordt voornamelijk toegepast waar sterke stoffen nodig zijn.Denk aan:Jeans-werkkleding-outdoor kleding.

Door dit toe te passen op een serie canvas-jute tassen zijn deze zeer geschikt voor de detailhandel. Ook voor promotie doeleinden worden deze canvas tassen veel ingezet.Het zijn dan voornamelijk met logo bedrukte canvas/jute tassen Doordat Canvas-Jute tassen sterk, en van 100% natuurlijk materiaal zijn gaan ze langer mee en zijn daardoor vriendelijk voor het milieu.

Canvas-jute tassen bedrukken

Canvas draagtassen met uw eigen logo? Dat kan al vanaf 100 stuks. Deze tassen zijn geheel naar wens te bedrukken en te bestellen.

Vanaf 500 stuks kunnen we deze tas in elk gewenst formaat en in elke gewenste uitvoering leveren, de levertijd is dan ca. 13 – 14 weken. Voor ingekleurd canvas is de minimale oplage 2.000 stuks. Canvas tassen worden door middel van zeefdruk bedrukt, veelal in 1 tot 4 kleuren, maar sinds kort bieden wij ook canvas draagtassen aan met een full colour print

Canvas-jute tassen kleine oplage

Of u nu kleine Jute tassen of grotere Canvas tassen voor een evenement of beurs nodig heeft Wij hebben deze canvas tassen op voorraad welke wij in kleine oplages in zeefdruk kunnen bedrukken, dit alles binnen 10 werkdagen, maar zelfs een 48uurs levering is mogelijk.

Canvas Jute tassen groothandel met meer dan 30 jaar ervaring

Draagtassenopmaat.nl is een groothandel in Canvas en Jute tassen met meer dan 30 jaar ervaring. De afspraken die we als groothandel met diverse producenten in binnen- en buitenland  hebben gemaakt, resulteren in de inmiddels vele tevreden klanten die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Dit maakt onze diensten hoogwaardig en betrouwbaar. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat Draagtassenopmaat.nl voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en bespaar direct op de kosten van uw bestelling. Een opdracht plaatsen bij Draagtassenopmaat.nl is eenvoudig en snel. U maakt onder andere een keuze uit de beschikbare modellen Canvas en Jute tassen, het aantal tassen en de mogelijkheid tot wel of geen opdruk op de tas. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw Canvas of Jute tassen.